keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Munalla töihin!

...tai fillarilla...
Tai kuka milläkin ☺
Oikeastaan ajattelin kysäistä että kuinka sulla, miten päivä alkaa?!
Itse olen oikein opettelemalla opetellut syömään aamupalan,
se oli nimittäin tosi pitkään jotain mikä sai melkein kakomaan, ainakin huonon olon jollei muuta.
Ne reissut, kun oli pakko porukalla mennä aikaisin aamusta hotelliaamiaiselle oli todellista tuskaa,
tuntui etten saa palaakaan alas, että mun pitää ensin rauhassa herätä ja kasata itseni.
Hitaasti....vielä hitaammin...en oikein edes muista mistä tuo aamusyömättömyys alkoi, oliko se eka raskaus, jolloin oksensin 24/7 puoli vuotta - mies toi ensimmäiset suupalat lattialle sängyn viereen kun en voinut kuvitellakaaan nousevani sängystä muuta kuin halaamaan posliinia.
Enkä mä kyllä juuri muuta silloin halaillutkaan.
Ja kun oma luontainen rytmi on aina ollut enemmän iltaan päin kallellaan,
 niin ei kai se ihme ole ettei aamurutiinit ihan hanskassa ole aina olleetkaan.
Nyt kun on ollut vähän niinkuin pakko opetella heräämään aikaisin, niin työn kuin rinsessojenkin vuoksi, on ollut ihan pakko opetella uusia rutiinejakin.
Sen lisäksi että nappasee radion aamulla päälle.
Pistin siis männä viikolla kuvaten mun aamupalat ☺
Puuro ei oikein koskaan kuulu mun aamuuni, jos kuuluu, niin se on kauralesepuuro.
Sokerilla. Tai kanelisokerilla. Ihan niinkuin kersat...tarkoittaaks se sitä että tässä lapseksi jälleen...
Tämä ensimmäinen on aika perusaamiainen - paitsi silloin kun leipä joutuu kokonaan pannaan, niitäkin aikoja tulee aika ajoin.
Ja tämä on se mikä maistuu ihan kesälle - vaikka olis metri lunta!
Paitsi että kuuma kaakao maistuu talvelle - joku ei ollut ostanut uutta kahvipakettia, viimeinen kun meni sattumoisin Lillaan.
 Seuraava aamu tuottikin yllätyksen. Lillassa oli mennyt niin pitkään, että tajusin vasta aamulla etten ollut muistanut käydä kaupassa! Onneksi yksi maxi-tupla (kuin semmoinen olikin johonkin jemmautunut!) pelasti tilanteen, ei olis ollut kuin pelkkää näkkäriä muuten.
Nyt skippasin sen näkkärin! Ja kahvin. Kun ei sitä ollut.
Onks tuo muuten joku neuroosi...mulla on tapana taitella suklaiden paperi noin - ja tehdä solmu?
Äsh, jos mun neuroosit on noin pieniä niin olkoon ☺

 Tais olla edellinen lauantai kun tein iiiiison kattilallisen vispipuuroa (mä pieniä annoksia osaa mitään tehdä) ja sitä sitten uppos iltapalaksi, välipalaksi ja yhtenä aamuna aamupalaksikin.
Kahvia en ollut muistanut vieläkään ostaa :(
 Seuraavana aamuna oli mun herkkuaamiaisen vuoro; chilitonnikalamunakas!!
Tätä voisin syödä joka toinen päivä - ne väliin jäävät voisinkin sitten syödä munia ja pekonia...
 Nyt oli puolet eväistä jäänyt Lillan jääkaappiin ja kello oli taas illalla kymmenen kun muistin, että niin helvata, sinne kauppaan piti...eikä kahvia vieläkään!
Puolikuivaa patonkia ja puolikuivaa juustoa. Ja kuumaa kaakaota :/
Onneksi kahvia on joka aamu töissä, iso mukillinen heti aamupalaveriin!
 Rahkaa ja hedelmiä tai marjoja...ja turaus spruuttakermaa...tosin ne marjat on nyt muuttnut köyhän naisen versioksi, eli piltti-mangoa - joku on syönyt mun pakastimen marjoista tyhjäksi.
Tai no, on siellä mustikkaa, mutta rahkan kanssa...ei enää, en uppoa.
 Sitten kun huomaa, että kananmunia on ihan liikaa, eikun muutama pannulle, leivät paahtimen kautta ja ääntä kohden. Ja ah, joku muisti sen kahvipaketinkin.
Viimeinkin, hatarapää! Mutta unohti kaikki kurkut ja tomaatit, torvi!
 Näillä eväillä siis mennään puoli kahdeksan aikoihin, töissä kuppi kahvia vähän vailla yhdeksän,
aamupäivän kahvitunnin skippaan yleensä kokonaan ja puolilta päivin onkin sitten lounastauko.
Ja huutava nälkä. Amigan lounassalaatti auttaa asiaan, sitä iso lautasellinen ja kuppi kahvia ja taas jaksaa siihen kun pääsee kotiin.
Ja jos nenä näyttää kohti Lillaa, niin sitten se seuraava satsi sapuskaa antaakin odottaa itseään ...
Huominen aamu on taas mielenkiintoinen, otin nimittäin torkut iltapäivällä kun tulin kotiin, silitin pyykit ja tuijottelin telkkaria ja huomasin kympin uutisten aikaan, että ai juu, piti kaupassa käydä.
No, on mulla sitä näkkäriä. Ja kahvia. Kai sitä yhden aamun niilläkin...
Ja asiaa sivuten...ens viikolla on Vappu, jos sillä nyt kelle kuinka mitään merkitystä on...☺
Mä meinaan viettää Lillassa, ja teen sinne(kin) juoman johon addiktoiduin heti kertalaakista!
Haen kyllä skumppapullonkin. Ja munkkeja. Jos vaan muistan käydä kaupassa...
Tässä siis on tarvikkeet! ( + sokeria!)
Jääteetä!
 
Huomenna pitäis taas olla Lillakeliä, eli ei pitäis sataa,
joten toivottavasti pääsen -eli ehdin- kauppaankin ☺
Siis, kuinkas sinun aamusi starttaa?
Vai munalla?
Palataan!
_☺/


61 kommenttia:

  1. Mulla parasta aikaa aamupalan syöminen opettelussa. Ja kaurapuurolla potkaistaan päivä liikkeelle. En ees muista milloin olisin aamiaista syönyt, ennen tätä elämäntaparemonttia... Lounas on ollut mulle kyllä vielä vaikeampi syötävä. Ja on edelleen. Nyt yritän kuitenkin muistaa syödä senkin. Jos ei muuta, niin ees muroja tms. pientä. Hassua, ja tavallaan aika säälittävääkin, opetella 35 vuotiaana tavallista ateriarytmiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamiainen tuntuu olevan ongelma aika monelle, ja moni vasta aikuisena opettelee tuon "oikean" rytmin - eikä sulla vielä hätää, minä oon paljon vanhempi :D

      Mutta milläs sais sen rytmin koko päiväksi??
      Puolen päivän jälkeen alkaa kummallinen lipsuminen, syö vähän mitä sattuu ja milloin sattuu...

      Poista
    2. Mä vähän luotan siihen, että jossakin vaiheessa alkaa oma sisäinen kello pitää huolta ruokarytmistä... Nyt menee kellon tuijotukseksi, mikä onnistuu kotosalla, mutta ei oikein kodin ulkopuolella :D

      Poista
  2. Mulle aamupala on pakkopullaa - en vain saa heti aamusta alas muuta kuin kahvia. Ja jos ei sitä kahvia ole, niin sitten on piru irti;) Eli aamulla kahvia samaan aikaan kun piirrän itselleni silmät, töissä heti aamukahvilla (ja meillähän työt aloitetaan aamukahveilla, kukin siihen aikaan kun sattuu saapumaan) ja aamupalalla. Eli vasta töissä pystyn sen aamupalani alas saamaan - ja se on yleensä rasvaton jogurtti kera myslin tai pellava/marjarouheen ja siementen ja pähkinöiden. Joskus pikakaurapuuro. Sunnuntaisin sitten kotona pitemmän kaavan mukaan, kun on ensin saanut sen kupillisen kahvia, niin sitten rauhassa kunnolla herättyä ruisleipää kera päällysten, tuoremehua, sitä jogurtinlitkua kera marjojen ja siementen, joskus jopa sitä munaakin;)
    Ja nyt sitten tutkimaan noita juomareseptejä. Jos sieltä löytyis jokin munkin makuuni!
    Mukavaa loppuviikkoa sinne - muista käydä kaupassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutulta kuulostaa :)
      Vaikeinta oli opetella nousemaan niin aikaisin, että ei tarvi heti silmät aukaistuaan alkaa raottamaan kaappien ovia. Joskus muinoin kun tuli aamuherätyksiä kohdalle, varasin aikaa just sen silmien piirtämisen verran ja sit vauhdikas lähtö.
      Aamukahvista olen vierottanut itseni vuosia sitten, se ei enää ole pakollinen - saatoin juoda "aamukahvin" vasta iltapäivällä kun menin töihin, vuosia kun tein pelkkää iltavuoroa.

      Ja muistan käydä kaupassa, nyt on jo taas pakko :D
      Itseasiassa meinaan tehdä stopin jo nyt aamulla ekan kaupan kohdalle, haen pussillisen hedelmiä mukaani!

      Poista
  3. Mulla on ihan sama ongelma, pitää herätä rauhassa ennen kuin pystyy mitään syömään! Siinä mielessä elän onnellisessa asemassa, että saan tehdä jatkuvaa yötyötä. Tämähän tarkoittaa sitä, että kun raotan silmiäni aamun kääntyessä jo iltapäivän puolelle , keitän kunnon sumpit ja saan iiiiihan rauhassa nauttia siitä ja odotella sitä nälkää! Kyllä se sieltä tulee! Aamupuurot naamariin sitten siinä kahden-kolmen paikkeilla ja tämä akka on valmis aloittamaan päivän. Muut taitaa näillä näppäimillä jo palata töistä, mutta väliäkö hällä! Lämmin ruoka vetästään naamariin siinä iltakuuden-seiskan maissa, ja töissä sitten eväät puolenyön tienoilla. Vielä ennen nukkumaanmenoa ja auringonnousua joku pieni hedelmä/rahka ja se alkaakin olla siinä! Monet on kauhistelleet että kuinka tällasessa rytmissä voi elää, mutta mun kaltaiselle yökyöpelille tää on ihan lottovoitto <3 se perus 8-16 ei sopis mulle yhtään, kokeiltu on ja ihan horroria!!ja ei, en ole valinnut alaani työaikojen perusteella, ihan vahingossa ajauduin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän näyttääkin yleisemmältä kuin kuvittelinkaan!
      Sama tahti on ollut mullakin pitkään, sai heräillä omaan tahtiinsa ja nauttia "aamiaisen" siihen aikaan kun muut nautti lounastaan :)
      Nyt kun rytmi on toinen, onkin ollut opettelemista ns. normaaliin aikatauluttamiseen. Kroppa on ollut pitkään ihan erimieltä mun kanssani, nyt alkaa tottua tähän.

      Sama juttu oli mullakin, ajauduin iltapainotteiseen työhön vuosien mittaan, viimeiseen kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu aamuherätyksiä tosi vähän! Mutta tilanteet muuttuu, nyt haluaisin asian pysyvän näin - vaikkei tätä kiveen olekaan hakkattu!

      Poista
  4. Kahvilla!!! Tosin maitosellaisella, ja nappia painamalla kätysestä Senseolaitteesta, mutta kyllä se mulle kelpaa/ riittää :) Tällä hetkellä syön aamiaiseni vasta 11-12 aikaan.. Se on usein (tällä hetkellä) neljänviljan tai kaurapuuro marjoilla. Tai sitten leipää..
    Mä rakastan aamiaista ja pitkiä sellaisia.. Voisin istua tunteja katetussa aamiaispöydässä ja syödä aina vaan lisää.. Mutta tällä hetkellä on tarkkailtava linjoja..
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei voita kunnon brunssia!!
      Aamulla saa tulla nälkä ja siyten hyvässä seurassa piiiiiiitkä brunssi :D

      Tää on helppoo kun linjat on jo menetetty niin ei o tuotakaan huolta :)

      Poista
  5. Täällä startataan aikaisella aamulenkillä siinä kuuden jälkeen. Sen päälle olisi parasta saada kaurapuuroa ja munaa :) Mutta tällä hetkellä on sellanen ruokavalio, että rahkalla, mansikoilla, leseillä ja mehukeitolla jatketaan päivää kohti. Ja Tietysti kahvia, ensimmäinen kuppi jo ennen sitä 1-1,5 h lenkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kun terveellistä :)
      Mua ei taitais saada taipumaan minkäänlaiselle aamulenkille!!
      Fillarointi töihin nyt on paljon mukavampaa kuin talvella lumessä rämpiminen :)

      Poista
  6. Sinullapas vaihtelevaa. :) minulla on aika kaavoihin kangistunut aamu, nimittäin poden samaa aamupahoinvointia. Siis aivan ilman mitään aiheuttajaa en ole koskaan kyennyt heti syömään mitään. Elloo ihan ajatuskin. Koti aamuina (kuten tänään) käyn juoksemassa puolen tunnin lenkin miehen kanssa, sitten istuskelen hiljakseen ja rauhakseen aamu teeveen äärellä teekupposen ja aamujugurtin kanssa. Aamu jugurttiin kuuluu maustamatonta jugua tai parasta herkkuani kreikkalaista, banaania, steviaa yms.
    Työ aamuina taas syödään työparin kanssa aamiainen yhdessä, jolloin otan samat eväät ruisnäkkärin lisäksi. :) joka aamu siis ihan samaa rataa, paitsi NYT!! Rupean keittämään kaurapuuroo. ;)
    Mukavaa päivää sinne!
    Täällä sataa räntää, jospa siellä olisi oikea lillakeli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelevasti vaihtelevaa.....talvella meni pitkän aikaa marjarahkalla, sitten kun marjat alkoi olla finaalissa oli pakko alkaa käyttää mielikuvitusta.
      Ja tällaisina aamuina se vasta mielikuvitusta kysyykin kun ei ole kuin valo jääkaapissa :D

      Poista
  7. Kahvilla ja toisella kahvilla. Minkäänlainen syöminen alkaa maistua sitten aikaisintaan kaksi tuntia heräämisestä. Niin se on ollut aina. Jat tulee varmaan aina olemaan. Hotellilomilla on pakk yrittää edes jotakin jo aikaisemmassa tahdissa, mutta se on harvoin mikään nautinto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurinpiirtein sama tahti olis luonnikas minullekin, pari tuntia heräämisestä! Mutta nyt täytyy vaan säätä aikataulujen mukaan kun ei viitsi ihan viiden-kuuden pintaan herätäkään :)

      Poista
  8. Minunkin piti opetella aamurutiineja. Aamuni starttaa kupillisella hyvää luomuespressokahvia. Sitä seuraa proteiinipitoinen marjasmoothie, jossa on myös hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä... mitä milloinkin. Kohta olen syönyt ne 30 litraa mustikoita, jotka kesällä pakastin. Eli siis tosi terveellisesti. Joskus syön kaura- tattari- tai quinoapuuroa aamiaiseksi.
    Jos on vähänkään lämmintä niin kahvit ja aamiaiset nautitaan ulkona, kuten tänään :) Sitten on vuorossa puutarhakierros ja sen jälkeen kiiruusti (voi mennä tuntikin :)) työn ääreen. Keskittynyttä työntekoa jatkuu... mutta keväisin saatan yht'äkkiä löytää itseni haravanvarresta kesken työpäivän ja syksyllä sienimetsästä. Epäilen, että alienit siirtelevät minua joskus paikasta toiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaaaaa.....alienit siis asialla kun tulee niitä blackoutteja että mitäs mä täällä teen :DD
      Se ei siis olekaan liian vähäisen aamukahvimäärän vika?

      Tuo luomuespresso kuulostaa hyvältä!

      Poista
  9. Yllätytkö, kun kerron, että syön aamulla kovaksi korpuksi paahdettua jälkiuunileipää ja turkkilaista jugurttia ?. Päivästä toiseen, viikosta toiseen, vuodesta toiseen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ylläty sitten yhtään :D
      Jotkut rutiinit vaan on hyviä!!

      Poista
  10. Mulle syöminen ei oo koskaan ollu ongelma, ei edes aamiainen (ja sen kyllä valitettavasti huomaa :D ). Mutta yhtä vaihtelevaa se on täällä, kuin mitä sullakin... vähän tyyliin että mitä kaapista löytyy.
    Nykyisin oon töissä suurimmaksi osaksi iltaisin ja öisin (mikä sopii mulle parhaiten, näin oon halunnutkin) ja sitten aamiainen venyy tai syön vasta lounaalla... aamukahvi on pakollinen, kaks kuppia. Tänä aamuna aamupala olikin jo lounas, näin yleensä käy kun ei tartte aamulla lähteä minnekään.
    Mutta jos poikkeuksellisesti on aamuvuoro (kuten huomenna ja ylihuomenna) niin puurohiutaleita on aina kaapissa ja mikrossa teen puuron (mulla tule aamuisin aina kiire, oon tosi hidas heräämään). Joskus myös ruisleipää, mutta sen syöminen on vähä liian hidasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein kauheinta taitaa ollakin silloin kun on nälkäisenä käynyt kaupassa ja jääkaapista löytyy vaikka mitä - eikä meinaa ehtiä syödä niitä :)
      Mä muuten teen puuron ( silloin kun sitä teen) aina kattilassa, mutta teen sen verran, että parina aamuna saa kauhasta lautaselle ja lämmittää mikrossa - se on helppoa se!

      Poista
  11. Miten sää nyt tolleen tuota suklaapaperia...;)

    Siis mun suuri ongelma on vähän kuin sulla: En muista kaikelta touhultani syödä ja sen seuraukset tiedetään...etenkin ilta-aikaan.

    Tänään kun heräsin olin intoa täynnä lähteä puutarhaan, mutta tulikin rankkasase, jotan nautinkin Erityiskahviani (puolet erästä kahvia Jaelilta ja puolet Roberstin suklaakahvia) ja luin Hesaria. Kello on nyt 11.47 enkä ole vielä syönyt mitään, joten;)

    Onneksi R. jää kesäkuulla Vapaaherraksi. Hänestä tulee mun personal trainer. Alkaa säännöllinen syöminen ja liikunta. Brunssina hänen juustomunakasta ellemme ehdi syystä tai toisesta nauttimaan kunnon lounasta. Jos kunnon lounas, syömme illalla vasta joskus klo 19 jälkeen.

    Nuo sun leivät juustolla ja paprikalla ajavat mut nyt tekemään edes muutaman voileivän.

    Viikonlopun Midsomer-herkku ei ole tällä viikolla homejuustoja vaan kuningatarmarjarahkaa itse tehtynä: mustikoita, vadelmia, rahkaa, kuohukermaa, vaniljasokeria...

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin omituinen :D
      Kumma juttu, mä olen väännellyt ne rusetille niin kauan kun muistan!

      Arvaas odotanko kesää ja Lillan aamiaisia, siellä maistuu kaikki hyvälle :)

      Poista
  12. Herkut ja terkut! Täällä mennään kahvilla ja munalla töihin, ja moneen muuhunkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun kananmunat on päässeet pannasta, ei tarvitse säännellä niiden syömistä ihan kamalasti :)

      Poista
  13. En malta oottaa kotiin pääsyä ku näin facebookissa Talo&kodin kannen. :P toivottavasti on tullut postissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin aamulla ennen töihin tuloa kaupan kassalla.
      Ihan pikkuisen hätkähdin kun en tiennyt etukäteen :)

      Poista
  14. Kaurapuurolla ja kahvilla liikelle. Näin on ollut jo monta ja näin tulee olemaan. Sijaismamma siis. Ei kissa.

    VastaaPoista
  15. Onnittelut suloisesta lehtijutusta, näytti niin hyvältä. ♥
    Ja juu, Mustikkamäellä aamut alkaa kaffella ja paahdetulla ruisleivällä jossa päällä ohutta saunapalvia, kevytjuustoa sekä monta siivua kurkkua, en vain aanuisin osaa muuta syödä muuta.
    Toisinaan myös puuro on ihan jees.
    Mukavaa päivää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiina :)
      Itse en ole ehtinyt edes vilkaista juttua! Kävin kotona kääntymässä ja tulin haravan varteen, illalla sitten kun ehdin kotiin.

      Hyvä päivän aloitus sinullakin!

      Poista
    2. "en vain aanuisin osaa muuta syödä muuta"

      Ja kun tuolla tupla muulla aloittaa niin hyvin menee....
      En näköjään osaa edes kirjoittaa enää. ;)

      Poista
    3. Ja mä luin sen ihan oikein :D

      Tässä sen näkee, kun itse oikein soheltaa omien kommenttiensa kanssa, ei edes huomaa muiden virheitä!!

      Poista
  16. Tassuttelin postilla ja sainpa kivan lehdenkin. Ja kukas se siellä kurkistelikaan, meidän ihana Peppi. Kiva juttu ja kaunis Peppi.
    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  17. Mene munalla töihin.......mainostettiin joskus................joo, nuorempana ehkä tirsk....hih hii.
    No, ollaanpas asiallisia. Eipä ole tainnut koskaan aamupalat tuottaa vaikeuksia,valitettavasti. Yleensä olen leipä- ja teelinjalla.Joka toinen vl, yllensä su teen ison kattilallisen puuroa, tai uunipuuroa. Tämä taas johtuu siitä, että mies on vuorotyössä, enkä todellakaan jaksa nousta ennen viittä puuronkeitolle. Syön myös puuroja itsekkin, vallankin silloin kun olen lähdössä jonnekkin reissuun. Muistan kyllä ajan jolloin puurot eivät kelvanneet, perheen ja lasten myötä kaikkeen oppii. Meillä aamiaisen tekee se, joka nousee aiemmin, yleensä se on minä. Reisuissa seisovat aamiaispöydät ovat melkein parasta ja samoin ihanat kahvilat.
    Muuten meillä mies taittelee myös useasti karkkipaperit noin.
    Täytyypä hommata tuolla aiemmin mainittu lehti tai poiketa kirjastolla.
    Taisit päästä Lillattelemaan.
    t Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se kultainen nuoruus :)

      Mä luulin olevani ainoa paperien taittelija, en ikinä ole törmännyt kehenkään muuhun....hyvä että joku muukin!
      Jos vaan ehdin, niin postän illalla (oho, se on jo ilta!) puurokattilan porisemaan, ostinnimittäin vahingossa mustikkaisen riisifrutin ja huomasin että noinhan saan omatkin loput mustikat tuhottua!

      Ja juu, pääsin Lillattelemaan, sain haravoitua - ja kerättyä mukillisen lehtokotiloita, YÄK! Kohta murhamummu iskee myrkkyä niille!

      Poista
  18. Aamupala menee alas aikaisintaan puolen päivän maissa ja se yleensä sisältää ison kupin kahvia ja "pikkuisen" herkun. Tänään meni neljännes Juhlapöydän konvehti rasiasta. Apua, ravitsemusterapeutti luo muhun taas pahaa silmää :D Nyt mää lähden ostamaan lehden oikein kaupasta enkä kirpparilta, kun sain täältä kommenteista vinkin, että kannattaa mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa just sopivan pikkuiselta herkulta :D
      Uppois tännekin....paremman puutteessa...

      Poista
  19. Sitä ollaan niinkun etusivun juttuna eräässä lehdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin perskuta, pelottelevat aamutuimaan kaupan kassalla kun törmää omaan pottunokkapallinaamaan ennenkun on kunnolla herännyt!

      Poista
  20. Tämä kukkakeppi ei syö työaamuna mitään.Työt alkaa nimittäin 6.30.Kahvia vaan menee aika paljon.Puoli ysin aikaan syön jugurttia ja leipää tai mitä on sattunut jääkapissa olemaan (otan töihin aamupalaeväät) Opetella on pitänyt minunkin aamulla syönti.Nuorena ei menny mitään alas.

    Olipas mukava kurkata postilaatikkoon kun sieltä katsoo Pepi :) Säästän vielä lehteä iltalukemiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliskohan minustkin kukkakeppi tuolla keinoin....no ei tulis, se on niin nähty :D
      Iltalukemisina mullakin, en vielä o ehtinyt edes avata! Uskallanko...?

      Poista
  21. Mukava juttu Unelmien talo&koti- lehdessä. Sait hymyn huulille ja hyvälle tuulelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kai mä sit sen uskallan itsekin lukaista :) ....kohta, kunhan tästä kerkeen!

      Poista
  22. Voi Pepi, taas olet lehdessä, ja peräti kannessa!! Ihana juttu, ja lisää on tulossa... Mitenkäs sen fabulouksen kanssa nyt olikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-i! ;) olis voineet varottaa kyllä!
      Kaikki näköjään kasaantuu samaan ajankohtaan, saas nähdä mitä seuraava pitää sisällään! Tosin, en vielä ole tätäkään katsonut, live-elämä Lillassa vei voiton :)

      Poista
  23. nyt tuli nälkä !
    ja ihana juttu lehdessä :))) innoissaan näytin mun 14 v pojallekin, se ei ollut ihan yhtä innoissaan... kumma poika ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nälkä mullakin, vaikkei olis niiin aiheellista :/
      Kumma rotu nuo teinipojat kun ei innostu sisustuksesta eikä kaikenmaailman mummuista :DD

      Poista
  24. oli pakko juosta siwaan hakeen uusi lehti( nuukailin kauppareissulla,enkä ostanut,mutta sitten tajusin että hei huamennahan on tilipäivä;)ollaanhan vielä saman kaupungin tyttöjä :D aamut on yleensä hirveetä hässäkkää,muksuja kouluun,koiraa ulos ja usein valmistan illan ruoankin valmiiksi...yritän syödä aina jotakin,että jaksan...puuroa marjoilla,tykkään lesepuurosta hirmuisesti,tai leipää leikkeleillä/juustolla,jugurttia tms.kahveeta tai jos on oikein kiirus surautan juoman jugurtista,leseistä hedelmistä/marjoista,nam.Viikonloppuna on ihana herkutella aamiaisella pitkän kaavan mukaan ja valmistaa brunssityyliin herkkuja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme, että sulla on herkkuja kun bloginkin nimi on mikä on :D
      Ja lesepuuro ON hyvää! Just tankkasin omaankin kaapppiin uuden satsin leseitä, Lillaan menossa pian kuten minäkin.

      Poista
  25. Hulvaton otsikko sulla! :D

    Arvaas kuka aikoo leipasta 100 munkkia Vappuna!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas, onko sulle tulossa kunnon vappubileet :D

      Poista
    2. No, kun lupasin Kipan Pajan facebook-sivuilla leipoa 100 munkkia, jos 100 tykkääjää täynnä tämän kuun lopussa. Jonnin verran russeliporukkaa kävi tykkäämässä ja nyt Kipan Pajan munkkikärri suuntaa kohti Munkkiniemeä ja Rajasaarta Vappuna 1.5 klo.12 aikoihin. :D Ei tartte kysyä,mitä aioin tehdä edellisenä yönä!!! :D :D :D

      Poista
    3. Okei :D
      Muistahan laittaa sitten kuvia ....vaikka jo tekovaiheestakin!
      Nyt se ainakin on todettava viimeistään että sulta syntyy mitä vaan!!
      Tai sit sinä(kin) olet vaan tarpeeksi (yllytys)hullu :D

      Poista
    4. Jesh, kuvia tulossa. ;)
      Munkkikärri on siis pyörän perässä vetämäni kärri! Hulvatonta!

      Poista
  26. Mää oon kans niin pahasti ehtooseen kallellaan, ettei noi aamupalat oo ollu mun juttu.. Nyt oon koittanu kans opetella, mut kyl edelleen on semmosia päiviä, et ennemminki ois lounaan aika ko paan jottain ekan kerran suuhuni. Ruisleipää.. kaurapuuroo.. cheerios-muroja.. mitä ny sattuu sopivasti olemaan.. ja et viittiikö tehä jotain vai vaan äkkiä muroja ja liru maitoo.
    Mulla on muuten sama neuroosi. Karkkipaperit (joita ei kyllä enää pahemmin oo tänä vuonna ollu), leipäpussit ja kaikki muutki mahdolliset roskat jotka vaan saa solmuun.. niin määhän taittelen ja solmiin ne. Saman näkösiä nyssäköitä löytyy aina jostain. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä on sun vinkkis tuohon karkittomuuteen :D

      Taitaa ollakin tuo satunnainen "syön mitä sattuu olemaan"-aamiainen aika yleistä!
      Ja mä niin luulin, että kaikki muut elää terveellistä ja säännöllistä elämää :)

      Poista
    2. No ensin mää huomasin vähä vahinkosa, etten oo viikkoon syöny karkkia.. Ja ko ei tehny niin mielikä, ni aattelin sitte jatkaa.. Enää ei karkki (tai muu makee herkku) ees maistu hyvältä, ko en oo makeeta paljo syöny. Tänään söin 40g salmiakkilakua ja 10g olis kyllä hyvin riittäny.. Lopun patukan tuuppasin ukolle, että syö sen pois. Nyt ei enää tuu semmosia mielitekojaka, mut alkuun ko tuli, ni tein ruisleivän, ni sit ko verensokerit tasaantu ja 'nälkä' meni ohi ni mieliteko meni samoja reittejä.. :D
      Nii.. ja ko niitä ei osta jemikseen, ni sit ei tuu osteltuu. Mut jos jossain olis jemmasa, ni varmaan sit aina joskus tulis syötyäki.

      Poista
    3. Oi oi, tuo on se onnellinen olotila joka mullakin oli karpatessa - ja sitten Lilla ja kesä sotki taas kaiken ;/
      Tuli kaksin käsin pisteltyä pizzaa ja jätskiä ....ja sama taas taitaa olla edessä jollen mä ryhdistäydy!
      Siitä ei ole kyllä ainakaan tuoreessa pävityksessä todisteita.
      Ryhdistäytymisestä...

      Poista
    4. :D heh!
      Mutta joo, musta ei ois karppaajaks, leipä on ihan liian hyvää.. :P

      Poista

♥kiitos kiitos kiitos ♥